gcroofs
Uniondreef 2‚ Brecht +32 473 75 54 56
E-Mail : gc.roofs@telenet.be
Website : http://www.gcroofs.be
 
 
Home Herstelling Isolatie Onderhoud Referenties Contact Formulier
 
 


Herstellingen aan platte daken

Dakherstellingen

De vakmensen van GC Roofs kunnen uw plat dak of dakgoot op korte tijd herstellen.


Plotse Schade aan platte daken

Plotse beschadigingen aan een plat dak worden heel vaak veroorzaakt door extreme weersomstandigheden. Hevig noodweer‚ blikseminslag‚ felle windbuien  een omgevallen boom of afgebroken tak die op het dak terecht komt ... enz.

De schade neemt in dit soort onprettige en onvoorziene situaties verschillende vormen aan. In het beste geval is enkel de afvoerpijp van uw dak losgekomen. In meer ernstige gevallen vertoont uw dak scheuren en barsten met waterschade aan uw interieur tot gevolg.
Ook voor kleinere herstellingswerken aan een dakgoot‚ of schoorsteen‚ bent u bij ons aan het juiste adres.

herstel dakgoot herstel
Langzame beschadiging van platte daken

Daarnaast ontstaat schade aan een plat dak heel vaak langzaam en gespreid in de tijd. Oudere dakbedekkingsmaterialen verslijten‚ verkeerde materiaalkeuzes in het verleden leiden tot instabiel geworden daken‚ of door de ondeskundige plaatsing van zelfs nieuwe materialen ontstaan er zwakke punten in het platte dak. De schade is in deze gevallen meestal niet meteen zichtbaar. Maar precies hierdoor schuilt het gevaar dat er heel wat meer schade ontstaat dan bij plotse schadegevallen. Vocht krijgt dan immers de kans om geruime tijd in de binnenmuren in te dringen alvorens het opgemerkt wordt.

Onze aanpak bij de herstelling van uw plat dak

Heeft uw platte dak schade opgelopen‚ of vermoedt u sterk dat het hoog tijd wordt om uw dak grondig te laten inspecteren? We sturen een specialist ter plaatse om de mogelijke schade op te meten. Indien dit nodig mocht zijn‚ voorzien we tijdelijke oplossingen om verdere schade aan uw interieur of dak zoveel mogelijk in te perken. Vervolgens maken we op basis van de schade aan uw platte dak een raming van de kosten. Na goedkeuring van onze offerte spreken we met u een datum en uur af waarop onze deskundige dakwerkers langskomen om de herstellingswerken aan uw plat dak uit te voeren.

Materiaal voor herstellen van platte daken

Elk dak is uniek en vanzelfsprekend kiezen we steeds het meest gepaste materiaal om u een duurzame en solide reparatie te garanderen. Indien er niet kan hersteld worden met hoogwaardige roofing zoals duo dan gaat In veel gevallen gaat onze voorkeur uit naar het uiterst betrouwbare PMMA. Het kan namelijk op veel verschillende soorten dakbedekkingsmaterialen aangebracht worden. Maar ook voor het herstellen van beschadigde zinken goten biedt PMMA de meest gepaste oplossing.
Onze dakwerkers zijn bovendien heel bedreven in het secuur en snel aanbrengen van PMMA. U bent dus niet enkel in een mum van tijd geholpen‚ maar u kunt bovendien ook op beide oren slapen dat uw dak vakkundig hersteld is.

Offerte voor het herstellen van uw plat dak

Is uw plat dak plots beschadigd door noodweer? Of heeft de tand des tijds zijn werk gedaan en is uw plat dak dringend toe aan kleine of grotere reparatiewerken? Neem vandaag nog contact op met ons en we bezorgen u een vrijblijvende offerte op maat van uw noden.