gcroofs
Uniondreef 2‚ Brecht +32 473 75 54 56
E-Mail : gc.roofs@telenet.be
Website : http://www.gcroofs.be
 
 
Home Herstelling Isolatie Onderhoud Referenties Contact Formulier
 


Isolatie van Uw Plat Dak

Naast de bovenvermelde dakwerken‚ behoort ook het isoleren van platte daken tot onze expertise. Wist u trouwens dat u tot 30‰ kunt besparen op uw energierekening door uw plat dak goed te (laten) isoleren? Warme lucht stijgt immers op. Wanneer uw dak niet of slecht geïsoleerd is‚ ontsnapt er warmte uit uw woning of kantoorgebouw. Kiezen voor een goede dakisolatie is dan ook de beste manier om uw energiefactuur drastisch omlaag te halen. Maar welke isolatie kiest u nu het best? En hoe brengt men die best aan zodat er geen zogenaamde koudebruggen ontstaan waarlangs de warmte toch kan ontsnappen? En wat moet u doen om van subsidies voor uw dakisolatie te kunnen genieten?
Het isoleren van een plat dak roept veel vragen op. Bij ons kunt u terecht voor zowel advies over de optimale isolatie voor uw plat dak‚ als voor de vakkundige plaatsing ervan. We houden hierbij vanzelfsprekend rekening met uw specifieke dakconstructie en de gebruikte dakmaterialen

Offerte Dakwerken

Bent u van plan om uw woning of industrieel gebouw op te waarderen door uw plat dak te laten voorzien van dakisolatie? Of heeft u bouwplannen en zal uw pand uitgerust zijn met een plat dak? Neem vandaag nog Contact op met ons. We overlopen graag samen de mogelijkheden met u en bezorgen u vervolgens een Gratis offerte voor uw dakwerken.